Over ons

Sport en fun kampen is opgericht door 2 vakmensen:

Rob Versteeg en Mariska van Zegveld

Rob Versteeg

Ik ben Rob Versteeg en werkzaam als eigenaar van Tennisschool Nossik/Versteeg en Crossfit 071 Leiden. Ik zit al 25 jaar in het sportvak en organiseer al jaren evenementen voor kinderen. Ik merk als sporter, dat kinderen niet alleen behoefte hebben aan ‘fun’ maar ook aan sport. Zeker in de huidige situatie waarin we nu zitten…… kinderen zijn allemaal thuis en bewegen veel te weinig. Ik heb samen met mijn collega Mariska van Zegveld Sport en Fun kampen opgericht om deze beide elementen (fun/sport) te laten terugkomen in Sport en Fun kampen. We hebben een zeer verantwoord en gevarieerd programma gemaakt om kinderen die thuis blijven deze zomer te vermaken met een sport en fun week.

Het is ongelofelijk belangrijk voor kinderen om te sporten maar daarnaast ook een hoop fun hebben met elkaar en leeftijdsgenoten onder begeleiding van professionals. Graag zien we jullie aankomende zomer!

Mariska van Zegveld

Mijn naam is Mariska van Zegveld en ik ben reeds 22 jaar werkzaam in het onderwijs. Het grootste deel van mijn leven heeft in het teken gestaan van topsport. Ik heb vele jaren eredivisie Basketball gespeeld bij BV Leiderdorp. De uitdaging, ontspanning, conditie en het leren doorzetten vind ik nu op de tennisbanen in Leiden en Leiderdorp. Sporten maakt mijn hoofd leeg, geeft gezelligheid en is goed voor het lijf. Het plezier samen gezond en gezellig bezig te zijn wil ik enorm graag overbrengen naar de jeugd van Leiderdorp en omgeving.